Wednesday, 6 May 2015

Collagen Powder Untuk Masalah Kulit, Nutriferon Untuk Sihat Sentiasa

Teruja apabila dapat tahu pengumuman ini daripada pihak Shaklee. Shaklee Collagen Powder dan Nutriferon kini telah berada di pasaran. Kedua-duanya produk eksklusif dan ada keistimewannya tersendiri. 
Kedua-dua produk ini telah pun saya amalkan dan Alhamdulillah ia membawa kesan positif.


Saya mula amalkan Shaklee Collagen Powder semasa promosi Disember 2014. Ambil peluang pada masa itu. Saya tidak pernah pun mencuba kolagen sebelum saya mengenali Shaklee. Mana-mana jenama sekalipun. Pada masa itu, saya menganggap mereka yang mengamalkan kolagen hanya untuk kelihatan cantik semata-mata. 

Walhal saya tau, saya mengalami masalah kulit kering dan kuku juga tidak cantik. Pada bulan promosi Shaklee Disember 2014, saya mengambil peluang secukupnya untuk cuba Collagen Powder Shaklee. Niatnya hanya untuk mencuba sahaja. Namun, belum habis lagi satu kotak, saya mula merasakan kulit tidak lagi kering. Husband juga tegur kulit nampak cantik dan licin. Tak nampak kering macam dulu. Kuku juga nampak cantik. Alhamdulillah, hasilnya amat positif. 

Saya juga nak share berkenaan anak sulung saya yang sejak dari dulu lagi mengalami tonsilitis atau pun tonsil bengkak. Ini ada kaitan dengan pengambilan Nutriferon Shaklee. Saya sebenarnya terlalu risau dengan keadaan anak saya jika dia mengadu demam dan pening serta rasa nak muntah. Ini adalah antara simptom tonsilitis.Alhamdulillah, setelah mengamalkan Nutriferon Shaklee, sudah setahun dia tidak mengalami tonsilitis. 
Jadi, saya mula mengambil inisiatif untuk menyimpan stok Nutriferon Shaklee di rumah. Sekiranya ahli keluarga demam, boleh diamalkan Nutriferon kerana ianya semulajadi sebagai langkah mengelakkan pengambilan antibiotik dan panadol/paracetamol. Tidak perlu diminum hari-hari, tapi boleh diamalkan sekiranya memerlukan. 

Siapa lagi yang memerlukan Nutriferon Shaklee ?
  • Mereka yang ingin meningkatkan sistem imunisasi
  • Mereka yang sering mengalami masalah kesihatan seperti demam
  • Mereka yang mendapati pengambilan vitamin C dalam dos yang berlebihan tidak memberi kesan kepada kesihatan
  • Ibu menyusu, namun anaknya sering demam dan berpanjangan

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi yang tepat, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian melalui saya sebagai Shaklee Independent Distributor anda.

Hayani Nor (ID 1122498) | SMS/Whatsapp 017-9421767 | Fanpage Natural Nutrisi | Email syahayanis@gmail.com|
Saya adalah pengedar sah Shaklee anda di untuk penghantaran serata Malaysia. COD adalah di kawasan Kubang Kerian, Kota Bharu, Bachok, Kuala Krai & Jerteh (Terengganu).

No comments:

Post a Comment