Thursday, 30 July 2015

Testimoni Vivix ShakleeVivix adalah minuman botanikal yang kaya dengan nutrisi Polyphenol hasil daripada revolusi yang menakjubkan.

Empat ramuan utama Vivix adalah Polyganum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberries Eropah dan juga Lobak Ungu. (sila klik untuk maklumat lanjut)

Kajian klinikal dan saintifik menyarankan pengambilan makanan yang kaya dengan tumbuhan Polyphenol dalam jangka masa panjang dapat melindungi daripada radikal bebas, penuaan pramatang dan banyak lagi masalah kesihatan lain. 

Botol Vivix Shaklee adalah bersaiz kecil dan ia mudah untuk dibawa ke mana-mana sahaja.

Kepada mereka yang pernah jatuh sakit, mengalami badan yang cepat letih atau lesu tidak bermaya, mengalami masalah kulit yang agak teruk, selalu mengalami demam, mengalami sakit kronik boleh mencuba supplemen Vivix Shaklee yang istimewa ini.

Vivix Shaklee juga sesuai untuk mereka yang sihat dan mementingkan penjagaan kesihatan.

Secara ringkasnya, manfaat pengambilan Vivix adalah seperti berikut :-

  • Meningkatkan tenaga
  • Mengurangkan risiko penyakit kronik
  • Meningkatkan pertahanan badan
  • Mencantikkan kulit
  • Mencegah penuaan (klik untuk detail)
Vivix boleh dikatakan antara jus tonik penuaan yang mesti anda cuba. Apapun, semua yang baik ini datang dari Allah. Kalau Dia tidak izinkan kesan yang baik jika minum Vivix ini, tiada siapa pun boleh memberikan kuasa kepadaNya hatta 1 juta jurnal saintifik sekalipun. Dia adalah sebaik-baik pelindung dan penolong kita. Syukur kita ditemukan dengan Vivix. Apa yang penting usaha dan ikhtiar, bukannya doa semata-mata.

Ok. Di sini saya kongsikan bersama testimoni mereka yang telah mencuba Vivix yang hebat ni.


Sekiranya berminat untuk mendapatkan produk yang dinyatakan di atas, sila hubungi saya untuk maklumat lanjut dan konsultasi percuma atau klik di bawah untuk terus membuat pembelian set ini.

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=8f466aec0f89b85f577ee74cc7297ef0


Hayani Nor (ID 1122498) | SMS/Whatsapp 017-9421767 | Fanpage Natural Nutrisi | Email syahayanis@gmail.com|
Saya adalah pengedar sah Shaklee anda di untuk penghantaran serata Malaysia. COD adalah di kawasan Kubang Kerian, Kota Bharu, Bachok, Kuala Krai & Jerteh (Terengganu).

No comments:

Post a Comment